Welkom bij Hondengedragscentrum Eindhoven

Beste cursist, In deze coronatijd gaan de puppycursus en basiscursus door in gewijzigde vorm. Je krijgt les van een instructeur in groepjes van twee personen. De lessen duren een half uur. Dit is voor pups meer dan genoeg omdat het een kleine setting is.

Om iedereen toch zo goed mogelijk van dienst te zijn met de opvoeding van de pup bieden wij ook privélessen aan. Hierdoor kunt u toch werken aan een goede relatie met uw puppy en probleemgedrag te voorkomen en u leert uw pup optimaal te begeleiden. Deze privélessen kunnen ook aan huis plaatsvinden. Aanmelden voor deze privélessen kunt u door te mailen met telefoonnummer, dan neemt een van hondentrainsters contact met u op. We vragen jullie begrip en wensen iedereen sterkte in deze moeilijke tijd.

Trainen via methode CESAR MILLAN

Nieuw leerzame workshops, zie: agenda-workshops

We willen allemaal die "hond uit duizenden", een soulmate, een kameraad voor het leven, die bovendien ook nog geweldig goed gehoorzaamt. Dat doel helpen wij u zeer graag bereiken.


Wij kiezen bewust voor kwaliteit en niet voor kwantiteit !

Bij Hondentraining Eindhoven wordt er met kleine groepen cursisten gewerkt. Hoe groter de groep hoe minder aandacht u en uw hond per les zullen krijgen en dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. Omdat we staan voor kwaliteit blijven de groepen dus klein.

Hondentraining & Gedragscentrum Eindhoven staat open voor alle hondenrassen en alle baasjes. Wij zullen op basis van het ras van de hond nooit iemand afwijzen.

Wij geven trainingen voor honden en baasjes van alle leeftijden. Puppy's zijn bij ons welkom vanaf een leeftijd van 8 weken op de puppy-cursus.

Vanaf 12 weken bieden wij gehoorzaamheidscursussen op verschillende niveaus. Je kunt bij ons terecht vanaf het moment dat je puppy in huis komt, tot het moment dat je hond te oud wordt om nog iets actiefs te doen

U vindt op deze site meer info over onder andere privé-training en gedragstherapie.

Wilt u zich aanmelden dan kan dat middels het inschrijfformulier. Zijn er vragen of wilt u meer info; neem gerust contact op, via mail, contactformulier of telefoon! Wij helpen u graag. Tot ziens bij Hondentraining & Gedragscentrum Eindhoven